ONZE HUURDERS IN ONS SPORTIEVE KANTOOR

B&B HEALTHCARE

B&B Healthcare is een veelzijdige fysiotherapie praktijk uit Den Haag en omgeving met professionele en deskundige fysiotherapeuten. In onze praktijken wordt er op een betrokken manier gewerkt aan uw herstel en het voorkomen van pijn en lichamelijke klachten. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kan blijven doen.
B&B Healthcare staat daarom voor gezond bewegen. Niet voor niets is onze visie: 'Leven is bewegen'. Daarbij staan kwaliteit en persoonlijke begeleiding altijd bij ons voorop.

UCWB

Urban Creatives With Brains Agency is een jong fullservice consultancy agency met een brede gezichtsveld gericht op de hedendaagse jongerencultuur, creatieve millenials, traditionele hiphop en innovatieve urban cultuur, de kunst en cultuur sector en girl power movements.

MONDHA MEDIA

Zomaar even video's maken vinden we niet meer van deze tijd. Wij willen van betekenis zijn voor jou. Dat bereiken we door beeldverhalen in te zetten met de juiste strategie. Onze aanpak zorgt dat films waarde toevoegen passend bij jouw wensen en boodschap. Wij creëren films  samen met én voor merken bedrijven, bureau's  organisaties en andere professionals. 

BSV ZUIDERPARK

In 2014 is de buurtsportvereniging Zuiderpark ontstaan vanuit een initiatief van ADO Den Haag in de Maatschappij, De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en de gemeente Den Haag met als doel de bewoners van de omliggende wijken gelegenheid te geven om op een laagdrempelige manier te bewegen. In januari 2019 heeft Sport Networking de BSV Zuiderpark voortgezet met als doel het aflopende project Sport in Beweging onder te brengen. Met dit initiatief is de continuïteit gewaarborgd en kan de BSV Zuiderpark verder doorgroeien als een begrip in het Zuiderpark en bij de bewoners.

SKATEBOARD BOND

Skateboard Federatie Nederland (SFN) is een start-up sportbond (verenging). Dit betekent dat er op alle terreinen hard wordt gewerkt door vrijwilligers en professionals om de ambities van SFN mogelijk te maken en een waardevolle bijdrage te leveren aan skateboarden in Nederland. Waar SFN eind 2017 transformeerde van stichting naar sportbond, wordt in 2019 het fundament gelegd voor een gezonde organisatie met een Olympische ambitie. SFN wil de maatschappelijke verankering van skateboarden in Nederland versterken op een eigentijdse manier.

SKILLZ

SKILLZ bestaat uit FC Skillz, Skillz Foundation en Voetbalschool Skillz. 

ARCTIC MARATHON

Arctic Marathon neemt je mee naar het einde van de wereld! De Noordelijkste marathon ter wereld en de enige mét bescherming tegen ijsberen. Ga je mee op een uniek avontuur?

Ren de 10km, hele of halve marathon op Spitsbergen. Ons compleet verzorgde avontuur is altijd het eerste weekend van Juni.
Kijk snel en ga met ons mee. 

RUNNING EXPO

Running Expo is de organisator van de meest uitgebreide expo op het gebied van de loopsport. Voor de recreatieve en professionele hardloper, trailrunner, triatleet en ultrarunner.

 

 

 

 

D/E FOUNDATION

In samenwerking met verschillende partners probeert de Double E Foundation verschillende doelgroepen die het in onze maatschappij moeilijk hebben te helpen, dmv een warme maaltijd en drankje voor de senioren, bakkerspakketjes voor senioren in zorg instellingen, maar ook jongeren die net buiten de groep vallen door welke omstandigheid dan ook..

BURO SAM

Bij ons draait het allemaal om de energie van mensen. We creëren inzicht en bewustwording in de mentale en fysieke vitaliteit en zetten dit om in actie en routine. SAM helpt mensen, teams en organisaties een stap vooruit te maken door middel van coaching, inspiratiesessies en vitale gedragsveranderingsprogramma's, zowel on-als offline. Met oprechte aandacht en enthousiasme maken we samen werkend Nederland energieker en vitaler.

DIAMOND RAVEN

Diamond Raven is een design bureau voor alle merkdesign

POSITIEF LEIDEN

Wij zijn een energieke partner die een bijdrage levert aan positieve leiderschap. Als gastspreker, dagvoorzitter maar vooral als opleider en aanjager van het pedagogisch ontwikkelen van de sport. Met opdrachtgevers als de KNVB, NOC*NSF en diverse (internationale) clubs zijn wij constant bezig de sport te ontwikkelen.

SPORT NETWORKING

Established in 2014, located in The Hague, The Netherlands.

It's our goal to transfer knowledge from one to another. Therefore we are educating sports coaches, or we can intermediate between a sports coach and an (international) organization.

SKATESTORE

Met jaren ervaring zijn wij dé specialist in Nederland en ver daarbuiten op het gebied van skateboarding (met oa. merken als: Polar, Powell Peralta, Bones, Baker en Girl) en bijbehorende lifestyle, schoenen en kleding merken (oa. Nike SB, Stussy, HUF, Carhartt WIP, adidas en Thrasher). 

Een fysieke winkelformule gevestigd door heel Nederland en een webshop waarin we onze klanten wereldwijd en 24/7 voorzien van alles wat met skateboarden te maken heeft.

IRON ROOTS

Meer dan 90% van alle sportkleding wordt gemaakt van plastics zoals polyester en nylon. Met Iron Roots maken wij hier een alternatief voor; natuurlijke sportkleding op basis van duurzame materialen zoals eucalyptus en hennep. Zo voel je je niet alleen goed door te sporten, maar ook door wat je draagt tijdens het sporten!

hAAGSE

SPORT

CENTRALE

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • Instagram

© 2020 Haagse Sport Centrale 

POWERED BY

ADRES

1e van der Kunstraat 282
2521 AV Den Haag
info@haagsesportcentrale.nl

KVK: 74605216