top of page

MOMENTEEL HEBBEN WIJ GEEN KANTOORRUIMTE TE HUUR.
WIL JE JOUW (SPORTIEVE) BEDRIJF VIRTUEEL OP ONS ADRES VESTIGEN?
NEEM DAN CONTACT OP!

ontmoet ONZE HUURDERS
IN ONS SPORTIEVE KANTOOR

fysiotherapie-Den-Haag.png
UNIT 0-A

B&B HEALTHCARE

B&B Healthcare is een veelzijdige fysiotherapie praktijk uit Den Haag en omgeving met professionele en deskundige fysiotherapeuten. In onze praktijken wordt er op een betrokken manier gewerkt aan uw herstel en het voorkomen van pijn en lichamelijke klachten. Ons doel is dat u weer vrij kunt bewegen en dit ook kan blijven doen.
B&B Healthcare staat daarom voor gezond bewegen. Niet voor niets is onze visie: 'Leven is bewegen'. Daarbij staan kwaliteit en persoonlijke begeleiding altijd bij ons voorop.

Schermafbeelding 2021-01-07 om 11.38.57.
UNIT 0-C

UCWB

Urban Creatives With Brains Agency is een jong fullservice consultancy agency met een brede gezichtsveld gericht op de hedendaagse jongerencultuur, creatieve millenials, traditionele hiphop en innovatieve urban cultuur, de kunst en cultuur sector en girl power movements.

1mrt17_BSV_ScorenindeWijk_3.jpg
UNIT 0-E

BSV ZUIDERPARK

In 2014 is de buurtsportvereniging Zuiderpark ontstaan vanuit een initiatief van ADO Den Haag in de Maatschappij, De Haagse Hogeschool, ROC Mondriaan en de gemeente Den Haag met als doel de bewoners van de omliggende wijken gelegenheid te geven om op een laagdrempelige manier te bewegen. In januari 2019 heeft Sport Networking de BSV Zuiderpark voortgezet met als doel het aflopende project Sport in Beweging onder te brengen. Met dit initiatief is de continuïteit gewaarborgd en kan de BSV Zuiderpark verder doorgroeien als een begrip in het Zuiderpark en bij de bewoners.

maxresdefault.jpg
UNIT 1-A

SKATEBOARD BOND

Skateboard Federatie Nederland (SFN) is een start-up sportbond (verenging). Dit betekent dat er op alle terreinen hard wordt gewerkt door vrijwilligers en professionals om de ambities van SFN mogelijk te maken en een waardevolle bijdrage te leveren aan skateboarden in Nederland. Waar SFN eind 2017 transformeerde van stichting naar sportbond, wordt in 2019 het fundament gelegd voor een gezonde organisatie met een Olympische ambitie. SFN wil de maatschappelijke verankering van skateboarden in Nederland versterken op een eigentijdse manier.

Groepsuitrekken
UNIT 2-B

FBDH

Het FBDH is een netwerkorganisatie in de regio Haaglanden gericht op vitaliteit op de werkvloer. Team FBDH inspireert en deelt kennis aan managers en vitale professionals (voornamelijk HR experts) op het gebied van mentale, fysieke en emotionele vitaliteit. Via onze bijeenkomsten, de on tours, online dialogen en nieuwsflitsen stimuleren en activeren we organisaties om hier concreet mee aan de slag te gaan. Samen zorgen we voor meer energieke en vitale medewerkers.

MINI-SKILLZ-slider-1.jpg
UNIT 0-B

SKILLZ

SKILLZ bestaat uit FC Skillz, Skillz Foundation en Voetbalschool Skillz. 
Zij bieden een eigentijdse manier van spelers ontwikkeling en creëren de nieuwe talenten van morgen.

1dcef3_9bb4cabef50e474ba028c23c73cb39de~
UNIT 0-D

ARCTIC MARATHON

Arctic Marathon neemt je mee naar het einde van de wereld! De Noordelijkste marathon ter wereld en de enige mét bescherming tegen ijsberen. Ga je mee op een uniek avontuur?

Ren de 10km, hele of halve marathon op Spitsbergen. Ons compleet verzorgde avontuur is altijd het eerste weekend van Juni.
Kijk snel en ga met ons mee. 

5e6a5df9ff.JPEG
UNIT 0-E

D/E FOUNDATION

In samenwerking met verschillende partners probeert de Double E Foundation verschillende doelgroepen die het in onze maatschappij moeilijk hebben te helpen, dmv een warme maaltijd en drankje voor de senioren, bakkerspakketjes voor senioren in zorg instellingen, maar ook jongeren die net buiten de groep vallen door welke omstandigheid dan ook..

2852.jpg
UNIT 1-B

LAAK THEATER

Catherine Klaverwijden, hoofd programmering Laaktheater, zei in een gesprek met een theatermaker: we proberen kunst persoonlijk te maken. En dat is eigenlijk zo goed verwoord! Want dat is precies wat we in Laaktheater doen. Kunst op zo veel verschillende manieren brengen dat er voor iedereen een mogelijkheid is het zich eigen te maken en te beleven. Dat kunst niet eng is of niet voor jou, maar dat kunst echt voor en van iedereen is. Als je maar een manier vindt of krijgt aangeboden die bij je past. 

pistachio.jpg
UNIT 0-C

DIAMOND RAVEN

Diamond Raven is een design bureau voor alle merkdesign, logo's, websites en zoveel meer DTP werk!

Group+picture+the+hague+freestyle+league
UNIT 0-E

SPORT NETWORKING

Established in 2014, located in The Hague, The Netherlands.

It's our goal to transfer knowledge from one to another. Therefore we are educating sports coaches, or we can intermediate between a sports coach and an (international) organization.

unnamed.jpg
UNIT 0-F

SKATESTORE

Met jaren ervaring zijn wij dé specialist in Nederland en ver daarbuiten op het gebied van skateboarding (met oa. merken als: Polar, Powell Peralta, Bones, Baker en Girl) en bijbehorende lifestyle, schoenen en kleding merken (oa. Nike SB, Stussy, HUF, Carhartt WIP, adidas en Thrasher). 

Een fysieke winkelformule gevestigd door heel Nederland en een webshop waarin we onze klanten wereldwijd en 24/7 voorzien van alles wat met skateboarden te maken heeft.

image001.jpg
UNIT 2-B

BURO SAM

Bij ons draait het allemaal om de energie van mensen. We creëren inzicht en bewustwording in de mentale en fysieke vitaliteit en zetten dit om in actie en routine. SAM helpt mensen, teams en organisaties een stap vooruit te maken door middel van coaching, inspiratiesessies en vitale gedragsveranderingsprogramma's, zowel on-als offline. Met oprechte aandacht en enthousiasme maken we samen werkend Nederland energieker en vitaler.

bottom of page